Fiul lui LeBron James, a suferit un stop cardiac la un antrenament de baschet

Autor: Rafael Hekman Postat la 25 iulie 2023 42 afişări

Fiul lui LeBron James, a suferit un stop cardiac la un antrenament de baschet

Bronny James, fiul starului NBA LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului de baschet de la University of Southern California şi a fost spitalizat luni, potrivit unui comunicat al unui purtător de cuvânt al familiei, citat de CNN.

El a ieşit din secţia de terapie intensivă şi se află într-o stare stabilă, se arată în declaraţie.

"Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a reuşit să îl trateze pe Bronny şi să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă şi nu mai este la terapie intensivă", se arată în comunicat.

"Cerem respect şi intimitate pentru familia James şi vom actualiza presa când vom avea mai multe informaţii.

"LeBron şi Savannah doresc să transmită în mod public cele mai profunde mulţumiri şi aprecieri personalului medical şi sportiv al USC pentru munca lor incredibilă şi pentru dedicarea lor pentru siguranţa sportivilor lor".

Bronny, în vârstă de 18 ani, este boboc în echipa de baschet a USC, după ce a absolvit în această primăvară Liceul Sierra Canyon din Los Angeles. El a fost cotat ca fiind un recrut de patru stele şi a strălucit în McDonald's All-American Game din martie, care a reunit unii dintre cei mai buni jucători de baschet de liceu din ţară.

El a avut o medie de 14,1 puncte, 5,6 recuperări, 2,4 pase decisive şi 1,7 recuperări ofensive în ultimul an de liceu şi s-a alăturat unei echipe USC care încearcă să ajungă pentru a patra oară consecutiv la turneul NCAA.

"Sunt al naibii de mândru de tine, puştiule!", a scris tatăl său pe Instagram după ce Bronny s-a angajat să meargă la USC. "Nu am alte cuvinte în afară de TE IUBESC!!!".

James, în vârstă de 38 de ani, va intra în cel de-al 21-lea sezon în NBA şi al şaselea alături de Los Angeles Lakers. De patru ori campion NBA şi de patru ori MVP, el a declarat că unul dintre obiectivele sale finale este să joace în NBA cu fiul său.

"Ultimul meu an va fi jucat cu fiul meu", a declarat James pentru Athletic în 2022. "Oriunde va fi Bronny, acolo voi fi şi eu. Aş face orice este nevoie pentru a juca cu fiul meu timp de un an. Nu este vorba de bani în acel moment".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lebron james,
nba,
bronny james

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.