Firmele fără antecedente penale vor primi cazierele judiciare "pe loc"

Postat la 15 mai 2014 32 afişări

Firmele fără antecedente penale vor primi, începând joi, cazierul judiciar "pe loc", de la orice unitate de poliţie conectată la Sistemul ROCRIS, până în prezent acestea fiind eliberate în trei zile, informează Poliţia Română.

Firmele fără antecedente penale vor primi cazierele judiciare "pe loc"

 "Începând cu data de 15 mai a.c., ghişeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar vor putea emite «pe loc» certificate de cazier judiciar către persoanele juridice fără antecedente penale. Pentru persoanele juridice cu antecedente penale, documentul în cauză se eliberează în termenul legal de trei zile", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, cererea-tip pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar trebuie depusă de reprezentantul legal al societăţii comerciale la orice unitate sau subunitate de poliţie conectată la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român - ROCRIS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firmele-fara-antecedente-penale-vor-primi-cazierele-judiciare-pe-loc-12627445
12627445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.