Clădirea de birouri a NEPI şi Ovidiu Şandor din Cluj, cu livrare în două săptămâni, ocupată 55%

Postat la 14 mai 2014 54 afişări

Clădirea de birouri The Office dezvoltată de NEPI şi omul de afaceri Ovidiu Şandor în Cluj-Napoca a ajuns la un grad de ocupare de peste 55%, cu două săptămâni înainte de livrare, cel mai nou chiriaş fiind producătorul american de software Yardi, care a închiriat peste 3.000 de metri pătraţi.

Clădirea de birouri a NEPI şi Ovidiu Şandor din Cluj, cu livrare în două săptămâni, ocupată 55%

 Compania Yardi activează în domeniul IT, producând software specializat pentru sectorul de real estate şi care deţine 30 de birouri în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia.

"Suntem în continuă dezvoltare, în 2014 plănuim să creştem considerabil echipa Yardi România. Ne dorim ca noul nostru sediu, găzduit de către The Office, să fie amenajat astfel încât să încurajeze comunicarea, colaborarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri", a declarat, într-un comunicat Andrei Dragomir, director IT&Operations, Yardi România.

Dezvoltatorii proiectului poartă discuţii avansate cu mai multe companii deja prezente în oraş sau care doresc să înceapă activitatea aici.

"Dincolo de contractul deja semnat, purtăm negocieri avansate cu alte câteva companii cu profil IT cu o prezenţă relevantă la Cluj, dar şi cu două companii care nu sunt prezente deocamdată în oraş. Sperăm să anunţăm foarte curând noi contracte de închiriere, chiar înaintea inaugurării primei etape a complexului de birouri The Office Cluj-Napoca, la finalul lunii mai", a declarat Lori Collin, leasing manager NEPI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cladirea-de-birouri-a-nepi-si-ovidiu-sandor-din-cluj-cu-livrare-in-doua-saptamani-ocupata-55-12624987
12624987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.