MedLife a deschis o hyperclinică la Iaşi, după o investiţie de peste un milion de euro

Postat la 14 mai 2014 39 afişări

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a inaugurat o hyperclinică în Iaşi, a 11-a unitate de acest fel a reţelei, în urma unei investiţii de 1,1 milioane euro, a anunţat compania, care va achiziţiona şi un laborator de analize în oraş în următoarele două luni.

MedLife a deschis o hyperclinică la Iaşi, după o investiţie de peste un milion de euro

 Noua unitate include 26 cabinete medicale, întinse pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, şi oferă servicii de imagistică, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete pentru peste 20 de specialităţi medicale. Clinica are aproximativ 100 de angajaţi.

"În următoarele două luni, activitatea noastră în acest oraş se va extinde prin achiziţionarea unui laborator pentru analize medicale. În urma acestor investiţii estimăm că un număr de 250 de pacienţi pe zi vor apela la serviciile MedLife, urmând să deservim aproximativ jumătate din populaţia Iaşului în următorii 3 ani", a declarat Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medlife-a-deschis-o-hyperclinica-la-iasi-dupa-o-investitie-de-peste-un-milion-de-euro-12624964
12624964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.