Firma in insolventa, patron cu Hummer, BMW X5 si Lamborghini in garaj. Cum a ajuns Pompiliu Tripa sa bage Atlas Telecom in insolventa

Postat la 09 iunie 2011 812 afişări

Apararea "averii" Atlas Telecom Network Oradea - primul competitor al Romtelecom pe telefonie fixa in 2003, care a intrat in insolventa in martie 2011 cu datorii de 70 mil. euro, este in acest moment una dintre principalele preocupari ale companiei Global Money Recovery (GMR), administratorul judiciar, spune Horia Cristian Tiril, avocatul care se ocupa de dosar.

"Am renegociat mai multe contracte de inchiriere si am incercat sa aducem costurile la nivelul veniturilor. Suntem in negocieri si pentru redeschiderea retelei din Cluj unde, spunem noi, aceasta a fost inchisa abuziv prin deconectarea de la reteaua electrica a unor echipamente. Ne luptam sa aparam averea firmei. Reteaua firmei are valoare daca functioneaza si trebuie sa convingem toti creditorii de acest lucru", a spus Horia Cristian Tiril.

El spune ca in acest moment Global Money Recovery nu exclude nicio varianta in ce priveste viitorul Atlas Telecom. "Nu excludem deocamdata nicio varianta, nici o eventuala vanzare, nici o reorganizare.Masa credala este foarte «frumoasa». Dar momentan nu avem nicio discutie de vanzare." Potrivit GMR, Atlas ar fi avut negocieri de vanzare cu Orange Romania in 2009, insa tranzactia a cazut. Oficialii Orange nu au comentat informatia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firma-in-insolventa-patron-cu-hummer-bmw-x5-si-lamborghini-in-garaj-cum-a-ajuns-pompiliu-tripa-sa-bage-atlas-telecom-in-insolventa-8327744
8327744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.