Firma care permite oamenilor să îşi facă propriul parfum

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 ianuarie 2019 79 afişări

Cei care caută parfumuri sunt îmbiaţi cu esenţe rare, cu fragranţe în sticluţe atât de preţioase că puţini şi le permit ori sunt puşi să dea „teste” ca să li se poată face recomandări, să poată spune că au cumpărat ceva deosebit.

Firma care permite oamenilor să îşi facă propriul parfum

O firmă londoneză aflată la început de drum, Ostens, vine cu altă soluţie, scrie Financial Times, şi anume să le vândă oamenilor nu parfumul în sine, ci materiile prime din care acesta este realizat. Oferind la vânzare publicului ingrediente olfactive separat, cum ar fi uleiurile de paciuli, iasomie, cedru, trandafir ori o moleculă artificială numită cashmeran velvet,  pe care acesta le poate combina ca să obţină mirosul dorit, Ostens speră să educe „nasul” cumpărătorilor şi să-i facă pe aceştia să aibă încredere în propriile lor gusturi. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.