Firea şi Petrache au ajuns la o înţelegere privind USL Ilfov. Ponta: La Ilfov va exista o majoritate USL funcţională. Firea nu mai pleacă din PSD

Postat la 14 ianuarie 2014 75 afişări

Preşedintele demisionar al PSD Ilfov Gabriela Firea şi liderul PNL Ilfov Marian Petrache au ajuns, marţi, la o înţelegere în privinţa problemelor din USL în acest judeţ, în baza medierii asigurate de copreşedinţii Uniunii Victor Ponta şi Crin Antonescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL. Premierul Victor Ponta a explicat, după şedinţă, că la Ilfov va exista o majoritate USL funcţională, iar Firea nu va mai pleca din PSD.

Firea şi Petrache au ajuns la o înţelegere privind USL Ilfov. Ponta: La Ilfov va exista o majoritate USL funcţională. Firea nu mai pleacă din PSD

 UPDATE - Ponta: La Ilfov va exista o majoritate USL funcţională; Firea nu mai pleacă din PSD

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la RTV, că Gabriela Firea va rămâne în PSD, el menţionând că, în urma discuţiei din USL, atât senatorul PSD cât şi liderul PNL Marian Petrache au înţeles că împreună pot face mai mult pentru Ilfov şi pentru carierele lor politice.

"Am fost împreună cu domnul Antonescu şi cu domnul Oprea, am participat la discuţia între colegii de la Ilfov (...) Cred că vestea bună este că de mâine la Ilfov va exista o majoritate USL funcţională", a spus Ponta.

El a adăugat că va căuta, împreună cu liberalul Crin Antonescu, "peste tot în teritoriu soluţii de colaborare", menţionând că liderii USL din judeţele unde sunt probleme vor fi chemaţi la centru pentru discuţii în acest scop. El a dat ca exemplu USL Alba.

Legat de situaţia de la USL Ilfov, Ponta a spus că PNL are funcţia de preşedinte al CJ, iar din cei doi vicepreşedinţi, unul va merge la ACD, iar celălalt la PSD-UNPR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firea-si-petrache-au-ajuns-la-o-intelegere-privind-usl-ilfov-ponta-la-ilfov-va-exista-o-majoritate-usl-functionala-firea-nu-mai-pleaca-din-psd-11901922
11901922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.