Firea: PSD va discuta despre suspendarea lui Băsescu şi va lua o decizie. Sunt două curente în partid

Autor: Liviu Dadacus Postat la 08 septembrie 2014 33 afişări

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea, precizat luni că liderii PSD vor discuta în această săptămână, până la Congresul de vineri, despre suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, ea menţionând că în partid există acum două curente de opinie.

”Există două curente: orice om, fie preşedinte sau simplu cetăţean, atunci când încalcă legile, când încalcă Constituţia, trebuia să plătească de îndată, nu la o dată ulterioară. Şi al doilea: o campanie electorală pentru referendum (de demitere - n.r.) nu ar face decât să-l pună pe Traian Băsescu în situaţia de a se victimiza, de a stoarce lacrimi de la electorat pentru că nu e lăsat să-şi încheie mandatul”, a spus Firea.

Ea a arătat că până la Congresul PSD, convocat pentru vineri, liderii PSD vor analiza argumentele pro şi contra suspendării lui Băsescu.

”Zilele acestea vom avea şedinţă la vârful PSD. Se va lua o decizie pe care o vom comunica. Va trebui să analizăm profund, inteligent, argumentele pro şi contra şi trebuie să ţinem seama de ce e mai bine pentru români”, a spus Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
BĂSESCU,
SUSPENDARE
/actualitate/firea-psd-va-discuta-despre-suspendarea-lui-basescu-si-va-lua-o-decizie-sunt-doua-curente-in-partid-13227485
13227485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.