Firea: PSD nu participă la şedinţa CGMB, că nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 aprilie 2021 32 afişări

Gabriela Firea anunţă că PSD nu va participa, miercuri, la şedinţa CGMB, pentru că pe ordinea de zi nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei: „Nimic despre spitale, Prelungirea Ghencea, consolidarea clădirilor cu risc seismic, termoficare, transport sau alte obiective”.

Firea: PSD nu participă la şedinţa CGMB, că nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei

„Nimic pentru oameni, totul pentru interesele lor! Astăzi este convocată şedinţa <de îndată> a CGMB de către noul primar general. Dar nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei! Nimic despre spitale, Prelungirea Ghencea, Pasajul Doamna Ghica, consolidarea clădirilor cu risc seismic, termoficare, transport sau alte obiective. Grupul consilierilor generali PSD nu va participa la această şedinţă, în semn de protest. Nu suntem de acord cu acest mod de a face administraţie, în care sunt ignorate priorităţile Bucureştiului”, anunţă Gabriela Firea.

Ea îi cere primarului general al Capitalei să vină cu măsuri şi proiecte în sprijinul oraşului.

„Îi cerem să se ocupe de bucureşteni! Când nu este absent, se ocupă doar de interesele sale personale şi ale grupării din care face parte”, conchide Firea.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat miercuri, la ora 14.00, o şedinţă a CGMB, având pe ordinea de zi două proiecte, respectiv împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 6 de a încheia un acord de parteneriat în vederea asocierii/cooperării cu Organizaţia Salvaţi Copiii şi cu Asociaţia Centrul Rromilor „Amare Rromentza”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
şedinţă,
cgmb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.