Firea propune invitarea puciştilor înapoi în PSD sau încheierea unei alianţe cu Pro România/ Paul Stănescu ar fi fost propus să fie preşedinte executiv în locul lui Dăncilă

Postat la 28 mai 2019 103 afişări

Gabriela Firea a afirmat că apreciază faptul că Biroul Permanent al PSD a propus ca Paul Stănescu să fie preşedintele executiv al partidului, precizând că „este o îndreptare a greşelilor de anul trecut”.

Firea propune invitarea puciştilor înapoi în PSD sau încheierea unei alianţe cu Pro România/ Paul Stănescu ar fi fost propus să fie preşedinte executiv în locul lui Dăncilă

„Susţin şi apreciez faptul că pentru funcţia de preşedinte executiv propunerea a fost ca domnul Paul Stănescu să preia această mare responsabilitate. Este o îndreptare a greşelilor de anul trecut. Nu sunt adepta situaţiei în care trebuie să plătim poliţe, dar trebuie să facem dreptate şi un pic de curăţenie totuşi în conducerea partidului”, a afirmat Gabriela Firea, marţi, la Parlament.

De asemenea aceasta a precizat că i s-ar părea normal ca Viorica Dăncilă să preia interimar şefia PSD.

„În ceea ce priveşte conducerea actuală, susţin că este dreptul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă să preia preşdinţia interimară a PSD ca preşedinte executiv, pentru că ala scrie în statut şi aşa este şi normal”, a conchis Firea.

Fostul vicepremier Paul Stănescu se numără printre semnatarii scrisorii din septembrie 2018 în care aceştia cereau demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Declaraţia a mai fost semnată de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, care apoi, din acest motiv, a fost exclus din PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
propunere,
psd,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.