Firea dezvăluie o discuţie dintre Florentin Pandele şi Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

Autor: Laura Buciu Postat la 29 septembrie 2020 919 afişări

Gabriela Firea a dezvăluit, marţi, faptul că în noaptea alegerilor soţul său, Florentin Pandele, l-a sunat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine, demonizând-o pe soţia sa, candidat la încă un mandat de primar general.

Firea dezvăluie o discuţie dintre Florentin Pandele şi Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

Firea a declarat, marţi, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare şi demolare, iar soţul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan, în condiţiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare, domnul Orban a spus <Măi, Florine, dar erau declaraţii politice>. Ok! Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Firea a explicat şi de ce nu a aşteptat rezultatele exit-poll la sediul partidului.

„În timpul săptămânii, s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să aştept exit-poll-ul la Primărie sau la PSD Bucureşti şi să se facă declaraţii de către conducerea naţională în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în toată ţara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declaraţiile oficiale, să facem şi noi o declaraţie de presă. Aşa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere şi nu am de ce să mă ruşinez. Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie dusă numai pe minciuni la adresa mea”, a mai spus Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
pandele,
orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.