Firea, despre restricţii: Drepturile românilor nu-s cotele apelor Dunării, să le citiţi ca papagalii

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 martie 2021 74 afişări

Firea, despre restricţii: Drepturile românilor nu-s cotele apelor Dunării, să le citiţi ca papagalii

Senatorul PSD, Gabriela Firea, critică noile restricţii impuse de autorităţi pentru combaterea pandemiei. „Închideţi oamenii în case, îi speriaţi, îi abrutizaţi, ca sā vā acoperiţi incompetenţa crasā”, spune Firea despre cei care au luat decizia.

Senatorul social democrat susţine că măsurile luate de Guvern sunt greşite deoarece testarea populaţiei are rezultate mai bune.

„Închideţi oamenii în case, îi speriaţi, îi abrutizaţi, ca sā vā acoperiţi incompetenţa crasā! Şi lipsa oricārui sentiment de grijā faţă de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea şi tratarea pozitivilor! E dovedit ştiinţific”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea care citează articole din presa europeană, testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, în timp ce lockdown-ul o reduce doar cu 30%.

„Românii trebuie respectaţi! Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiţi voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceţi nimic pentru respectarea lor”, a precizat Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţii,
gabriela firea,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.