Firea, anunţ ŞOC pentru şoferi: "Din toamnă nu se va mai putea parca gratuit"

Postat la 18 iulie 2017 684 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că oamenii preferă să parcheze pe domeniul public pentru că acesta nu este taxat, deşi există parcări publice şi private, precizând că din această toamnă, în zonele în care există parcări "nu se va mai putea parca gratuit".

Firea, anunţ ŞOC pentru şoferi: "Din toamnă nu se va mai putea parca gratuit"

”Ştim exact unde există parcări publice şi private, dar cetăţenii preferă să parcheze pe domeniul public pentru că acesta nu este taxat. Începând din toamnă, această (...) variantă nu va mai fi posibilă, pentru că acolo unde există parcări publice sau private, în arealul respectiv, nu se va mai putea parca gratuit, ca până în acest moment”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul General al Capitalei a precizat că în perioada următoare se vor impune o serie de măsuri menite să ducă la fluidizarea traficului.

Printre aceste măsuri se numără montarea de semafoare ”verde intermitent”, care să permită în marile intersecţii efectuarea virajului la dreapta sau conectarea a peste 400 de intersecţii semaforizate la centrul de management al traficului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.