Finanţele au împrumutat joi 389,4 milioane lei din cei 900 milioane lei doriţi

Postat la 17 ianuarie 2019 25 afişări

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat joi, printr-o licitaţie de titluri de stat, 389,4 milioane de lei, cu un randament mediu de adjudecare de 5,11% şi o maturitate de 121 de luni.

Finanţele au împrumutat joi 389,4 milioane lei din cei 900 milioane lei doriţi

Această emisiune a fost de 400 de milioane de lei, dar Finanţele au primit subscrieri în valoare de 593,4 milioane de lei, iar sesiunea sumplimentară de 60 de milioane de lei nu a fost adjudecată. Din totalul sumei împrumutate, o sumă de 351 de milioane a fost în numele băncilor şi restul din oferte necompetitive.

MFP a menţionat că a respins „în totalitate ofertele de cumpărare transmise cu un nivel al preţului mai mic de 98,6849%”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
imprumut,
mfp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.