FINALA ROMÂNII AU TALENT: Bruno Iacobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

Postat la 11 mai 2013 89 afişări

Bruno Icobeţ este marele câştigător al finalei celei de-a treia ediţii a emisiunii "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu numărul realizat alături de cei trei câini ai săi. Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de Cosmote.

FINALA ROMÂNII AU TALENT: Bruno Iacobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

După o finală incendiară în care cei 15 concurenţi şi-au prezentat admirabil numerele, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-au clasat Bruno Icobeţ şi cei trei prieteni ai săi patrupezi - Blue, Ozzy şi J.

În marea finală a ediţiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un număr dificil de dresură canină, fără comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul lui Bruno Icobeţ, în vârstă de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus că şi-ar dori ca Icobeţ să fie câştigătorul finalei "Românii au talent". "Până în momentul ăsta, e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea", a spus Mihai Petre, admirând în acelaşi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobeţ cu câinii săi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/finala-romanii-au-talent-bruno-iacobet-a-castigat-marele-premiu-de-120-000-de-euro-10871212
10871212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.