Finala de la Madrid: Simona Halep a ratat locul I mondial, dar are asigurat locul secund

Postat la 11 mai 2019 155 afişări

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă seară, de olandeza Kiki Bertens în finala turneului Masters 1000 de la Madrid. Constănţeanca ratează astfel revenirea de luni pe locul 1 mondial, dar are asigurat locul secund.

Finala de la Madrid: Simona Halep a ratat locul I mondial, dar are asigurat locul secund

Românca a pierdut primul set uşor, scor 4-6, după ce, de la 4-2, nu a mai câştigat un game. Olandeza a adunat game după game, graţie celor 13 greşeli neforţate comise de Simona Halep, care nu a lovit decisiv decât de 3 ori, şi a câştigat categoric prima manşă.

Nici în cel de-al doilea set, Simona Halep nu a reuşit să-i facă faţă olandezei, a ratat mai multe mingi de break şi a pierdut cu 4-6.

Românca ratează astfel şansa de a reveni de luni pe primul loc WTA, dar are asigurat însă locul secund.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.