Filmul "Lumea e a mea", în regia lui Nicolae Constantin Tănase, a câştigat trofeul Anonimul 2015 - VIDEO

Autor: Dorina Călin Postat la 23 august 2015 439 afişări

Filmul "Lumea e a mea", în regia lui Nicolae Constantin Tănase, a câştigat trofeul celei de-a 12 ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, care s-a desfăşurat în perioada 17- 23 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Sâmbătă, a avut loc gala de închidere a celei de-a 12-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, în cadrul căreia publicul a hotărât câştigătorii, informează organizatorii.

La secţiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii: premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj străin, acordat filmului "Listen", regia Hamy Ramezan şi Rungano Nyoni (Danemarca- Finlanda); premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj românesc, acordat filmului "Dispozitiv 0068", în regia lui Radu Bărbulescu, decernat în prezenţa producătoarei Alexandra Buzaş.

De asemenea, a fost oferit şi premiul "Ovidiu Bose Paştină", oferit de Fundaţia Anonimul, pentru filmul "Nu există-n lumea asta", în regia Andreei Vălean, decernat în prezenţa regizoarei.

La secţiunea competiţională de lungmetraj, trofeul Anonimul 2015 a fost acordat filmului "Lumea e a mea", în regia lui Nicolae Constantin Tănase. Trofeul a fost decernat în prezenţa regizorului.

A 12-a ediţie a Festivalului Anonimul s-a desfăşurat în perioada 17- 23 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Retrospectiva Anonimul 12 va avea loc la Bucureşti, la Cinema Elvira Popescu şi Cinema Studio, în perioada 2- 6 septembrie.

Ediţia a 12-a a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul este organizată de Fundaţia Anonimul, cu sprijinul Ministerului Culturii (MC), Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Uniunii Cineaştilor din România (UCIN), Consiliului Judeţean Tulcea şi Institutului Cultural Român (ICR).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANONIMUL,
TROFEU,
PREMII
/actualitate/filmul-lumea-e-a-mea-in-regia-lui-nicolae-constantin-tanase-a-castigat-trofeul-anonimul-2015-video-14684924
14684924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.