FILMUL dispariţiei lui Sebastian Ghiţă. Cum a fost prins noaptea pe străzi, după patru luni de căutare

Postat la 15 aprilie 2017 438 afişări

Sebastian Ghiţă a fost prins, potrivit unor surse oficiale, la ora 23.45, pe străzile din Belgrad. Era împreună cu fratele său, iar în momentul în care a fost legitimat a prezentat documente false slovene. Ghiţă nu s-a opus reţinerii, a declarat Carmen Dan. Iată firul evenimentelor.

FILMUL dispariţiei lui Sebastian Ghiţă. Cum a fost prins noaptea pe străzi, după patru luni de căutare

Potrivit unor surse apropiate anchetei, reţinerea lui Sebastian Ghiţă s-a făcut la ora 23.45, acesta fiind pe o stradă din Belgrad, alături de fratele său. La legitimare, Ghiţă a prezentat un act de identitate şi un permis sloven, în timp ce fratele său le-a dat poliţiştilor actele reale.

"Nu s-a opus reţinerii. Nici nu avea cum să se opună. Era pur şi simplu pe stradă", a declarat ministerul de Intere, Carmen Dan, întreată fiind cum a reacţionat fostul parlamentar.

Ministrul de Interne a refuzat să spună de câtă vreme aveau autorităţile informaţia că Ghiţă se află în Serbia, şi asta chiar dacă în spaţiul public a fost vehiculată în urmă cu o jumătate de lună.

Carmen Dan nu a precizat nici dacă Ghiţă a plecat din România direct în Serbia, sau a stat şi în alte state. Cert este că autorităţile de la Bucureşti le-au mulţumit forţelor de ordine din 10 ţări pentru implicare, aici fiind enumerate: Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.