Fiica cea mai mare a lui Bill Gates a vorbit despre cum este să creşti într-o casă de miliardar. Ce îşi doreşte tânăra să facă în viitor

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2020 46241 afişări

Fiica cea mai mare a lui Bill Gates a vorbit despre cum este să creşti într-o casă de miliardar. Ce îşi doreşte tânăra să facă în viitor

Jennifer Gates, cea mai mare fată a lui Bill şi Melinda Gates, a vorbit despre avantajele de a creşte într-o familie cu o avere enormă într-un interviu publicat recent de revista Sidelines Magazine.

„M-am născut în situaţia de a fi enorm de privilegiată”, a spus ea, „şi cred că este important cum foloseşti acele oportunităţi şi înveţi din ele pentru a descoperi lucruri de care eşti pasionat şi, sper, faci lumea puţin mai bună.”

Gates, care a absolvit Universitatea Stanford în 2018, iar acum urmează cursurile şcolii de medicină Icahn, a declarat pentru Sidelines că pediatrul copilăriei sale a fost modelul care a inspirat-o să studieze biologia umană. Gates a declarat publicaţiei că poate să devină pediatru sau practicant ea însăşi, dar vrea să fie deschisă şi spre alte căi de carieră.

„Sunt entuziasmată să învăţ  şi să împărtăşesc tot ce pot oamenilor. Suntem cu toţii oameni şi avem diferite experienţe  umane, totuşi există  ceva universal referitor la modul în care experimentăm greutăţile, creşterea şi bucuriile din viaţa noastră. Sunt receptivă la a învăţa despre greutăţile celorlalţi, indiferent de scopurile lor, iar acest lucru mă va ajuta să fiu un medic mai bun în viitor şi să îmi construiesc partea mea din lume.”

Gates practică şi echitaţia şi a declarat publicaţiei Sidelines că spera ca într-o zi să obţină un loc în Echipa Statelor Unite pentru una dintre cele mai cunoscute competiţii americane din domeniu.

Bill Gates, cunoscut timp de mai mulţi ani la rând drept cel mai bogat om al lumii (acum este al doilea, după Jeff Bezos), are o avere netă de 108 miliarde de dolari, potrivit Forbes. În 2011, el a declarat pentru Daily Mail că ai săi copii vor primi o „porţie minusculă” a averii sale. „Acest lucru înseamnă că va trebui să îşi găsească propria cale”, a spus el la vremea respectivă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
bill gates,
casa,
fiica,
miliardar,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.