Fifor: Boloş să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creşterea colectării şi de digitalizare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 noiembrie 2023 20 afişări

Dacă vrea să găsească banii necesari pentru majorarea pensiilor, aşa cum ne-am asumat, ministrul Boloş să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creşterea colectării şi de digitalizarea Finanţelor, afirmă senatorul PSD Mihai Fifor.

Fifor: Boloş să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creşterea colectării şi de digitalizare

„Dacă vrea să găsească banii necesari pentru majorarea pensiilor, aşa cum ne-am asumat, ministrul Boloş să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creşterea colectării şi de digitalizarea Finanţelor! Şi nu vorbim acum de măsuri care să îi împovăreze pe românii simpli, ci de marea evaziune, care afectează de atâţia ani bugetul ţării. Că să fie foarte clar, PSD şi-a asumat misiunea de a rezolva problema creşterii pensiilor în România şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru că pensionarii români să primească banii pe care îi merită cu prisosinţă”, scrie pe Facebook Mihai Fifor.

El afirmă că premierul Ciolacu „nu a acţionat fără o analiză minuţioasă şi serioasă pe buget şi au fost găsite resursele necesare pentru a implementa cu succes acest proiect de mare însemnătate pentru fiecare pensionar”.

„Nu ne lăsăm manipulaţi şi nici nu vom cădea în plasa celor care caută motive şi subterfugii pentru a ne acuză că nu putem să guvernăm pentru oameni. PSD şi-a asumat o guvernare pentru români, pentru bunăstare şi stabilitate! De aceea, nu vom admite măriri de taxe şi nici amânarea creşterii pensiilor. Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă! Guvernăm în mod responsabil pentru români”, încheie Fifor.

Guvernul Ciolacu să îşi asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, le-a spus ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, colegilor săi liberali, într-o discuţie privată: „s-a terminat cu <paratrăsnetul> ministerul/ministrul Finanţelor”.

Legea pensiilor a fost adoptată, joi, de Guvern. „Nu există <nu vreau> sau <nu pot> atunci când vine vorba de pensionari. Acest Guvern le va face dreptate!”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fifor,
boloş,
pensii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.