Fidel Castro: Osama ben Laden este agent CIA

Postat la 28 august 2010 15 afişări

Liderul cubanez, Fidel Castro, crede ca liderul retelei teroriste al-Qaida, Osama ben Laden, este platit de CIA si citeaza ca sursa a informatiei site-ul WikiLeaks, relateaza The Guardian, in editia online de sambata.

Castro s-a intalnit cu scriitorul lituanian Daniel Estulin, cunoscut pentru teoriile conspiratiei referitoare la planuri de dominatie a lumii, spunandu-i acestuia ca ben Laden lucreaza pentru Casa Alba .

"(Fostul presedinte american, George W.) Bush nu a dus niciodata lipsa de sprijin din partea lui ben Laden. Acesta ii era subordonat", a spus Castro, conform cotidianului Partidului Comunist Cubanez, Granma. "Oricand avea Bush nevoie sa sporeasca teama si sa tina un mare discurs, ben Laden aparea, amenintand oamenii cu o poveste despre ce urma sa faca", a afirmat Castro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fidel Castro,
Osama ben Laden,
agent CIA
/actualitate/fidel-castro-osama-ben-laden-este-agent-cia-7048501
7048501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.