Fiat investeşte peste 1 miliard de euro în producţia de SUV-uri în Italia

Postat la 21 decembrie 2012 21 afişări

Grupul italian Fiat va investi peste 1 miliard de euro pentru producerea a două modele de SUV-uri compacte la o fabrică din Italia, în cadrul unui program de creştere a utilizării capacităţii de producţie şi de reducere a pierderilor în Europa.

"Nu este o strategie la întâmplare. Am decis să trecem de la producţia de masă la cea destinată segmentului de vârf al pieţei", a declarat directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, la fabrica din Melfi, în sudul Italiei, transmite Bloomberg

Marchionne vrea să crească producţia de modele scumpe pentru a redresa operaţiunile Fiat din Europa, pentru care sunt anticipate pierderi de 700 de milioane de euro în acest an.

Până în 2016, Marchionne intenţionează să introducă 19 modele produse în Italia, între care 9 Alfa Romeo şi 6 Maserati.

Fiat urmează să crească producţia de automobile Fiat şi Chrysler în Europa la 2 milioane de unităţi pe an, până în 2016, de la 1,25 milioane de unităţi în acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fiat,
producţia,
SUV,
investeşte
/actualitate/fiat-investeste-peste-1-miliard-de-euro-in-productia-de-suv-uri-in-italia-10406412
10406412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.