Fermierii cu până la 50 de oi nu plătesc impozit. Scade taxarea pentru cartofi şi legume

Postat la 16 mai 2013 42 afişări

Fermierii care au până la 50 de oi şi 25 de capre nu vor fi impozitaţi, statul ridicând plafonul de la maxim 10 animale, iar agricultorii vor plăti un impozit mai mic pentru culturile de cartofi, legume cultivate în câmp sau sere, pomi, dar şi pentru bivoliţe, oi, capre şi porci.

Fermierii cu până la 50 de oi nu plătesc impozit. Scade taxarea pentru cartofi şi legume

 Parlamentul a majorat plafoanele pentru care un fermier care deţine oi, caprine şi albine nu va fi impozitat, potrivit legii de aprobare a Ordonanţei 8/2013 privind Codul Fiscal.

Astfel, taxarea se va aplica pentru mai mult de 50 de oi, 25 de capre şi 75 familii de albine, anterior fiind stabilite limite de 10 oi şi caprine şi 50 familii de albine.

De asemenea, nu plătesc impozit cei care au până la 2 vaci şi bivoliţe, 6 porci şi 100 de păsări de curte, prevedere menţinută.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fermierii-cu-pana-la-50-de-oi-nu-platesc-impozit-scade-taxarea-pentru-cartofi-si-legume-10882916
10882916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.