Fenechiu: CE va finanţa liniile de metrou Parc Bazilescu-Străuleşti şi Drumul Taberei-Universitate

Postat la 05 aprilie 2013 36 afişări

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu spune că a primit din partea Comisiei Europene un acord "verbal şi sigur" pentru finanţarea extinderii magistralei de metrou M4 (Parc Bazilescu - Străuleşti) şi construcţia magistralei M5 (Drumul Taberei-Universitate), prin POS Transport 2007-2013.

Fenechiu: CE va finanţa liniile de metrou Parc Bazilescu-Străuleşti şi Drumul Taberei-Universitate

 "Contribuţia publică naţională pentru aceste două magistrale va fi de 15% din valoarea proiectelor fără TVA", a spus Fenechiu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că în cazul magistralei M4 (Parc Bazilescu - Străuleşti) s-a discutat finanţarea prin POS T a extinderii cu o lungime de doi kilometri şi o valoare de 284 milioane euro

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-ce-va-finanta-liniile-de-metrou-parc-bazilescu-straulesti-si-drumul-taberei-universitate-10715158
10715158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.