FBI menţine recomandarea de nepunere sub acuzare a lui Hillary Clinton, cu 2 zile înainte de alegeri

Postat la 07 noiembrie 2016 111 afişări

FBI menţine recomandarea de nepunere sub acuzare a lui Hillary Clinton, cu 2 zile înainte de alegeri

FBI a anunţat că îţi menţine recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la preşedenţia SUA, Hillary Clinton, pentru folosirea unui server privat în perioada mandatului de secretar de Stat, notează Reuters online.

FBI a efectuat o analiză a emailurilor recent descoperite şi nu a găsit nimic incriminatoriu în acestea, a anunţat directorul FBI, James Comey, cu două zile înainte de data alegerilor prezidenţale care vor avea loc la 8 noiembrie.

"În cursul procesului am analizat toate mesajele trimise sau primite de Hillary Clinton în perioada în care era secretar de Stat," a declarat Comey, adăugând că "Pe baza analizei noastre, nu ne-am schimbat concluziile exprimate în luna iulie."

O sursă familiară cu acest caz a declarat pentru Reuters că prin această decizie se pune capăt anchetei FBI privind emailurile lui Clinton.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.