Faur livrează un utilaj de 80 de tone pentru o fabrică de zahăr din Franţa

Autor: Andrei Chirileasa Postat la 29 martie 2013 126 afişări

Uzina Faur Bucureşti (fosta 23 August), controlată de fraţii Marius şi Emil Cristescu, a livrat ieri un utilaj de 80 de tone către o companie franceză. Este vorba despre un uscător de zahăr construit în parteneriat cu grupul francez Fives Cail care va echipa o fabrică nouă de zahăr construită la Marseille, în Franţa.

Faur livrează un utilaj de 80 de tone pentru o fabrică de zahăr din Franţa

Uzina Faur Bucureşti (fosta 23 August), controlată de fraţii Marius şi Emil Cristescu, a livrat ieri un utilaj de 80 de tone către o companie franceză. Este vorba despre un uscător de zahăr construit în parteneriat cu grupul francez Fives Cail care va echipa o fabrică nouă de zahăr construită la Marseille, în Franţa. Piesele au lungimi de 17 metri şi 6 metri în diametru şi au fost transportate cu patru TIR-uri către Giurgiu, unde vor fi încărcate pe barje şi vor fi transportate pe Dunăre până la Regensburg, în Germania. Faur a mai livrat anul trecut un cristalizator de zahăr pentru o fabrică din Senegal, iar în ultimii patru ani a livrat echipamente totalizând 400 de tone pentru şase fabrici de zahăr din Africa. În 2011, Faur a avut afaceri de 28,2 milioane de lei (6,6 milioane de euro) şi un profit net de 5,8 milioane de lei (1,36 milioane de euro), cu 380 de salariaţi. La începutul acestui an, conducerea Faur a anunţat că negociază cu grupul chinez Sinovel, al doilea producător mondial de turbine eoliene, un parteneriat pentru producerea de turbine eoliene în uzina bucureşteană. Faur mai produce tradiţional echipamente de mari dimensiuni pentru industria siderurgică, pentru fabrici de ciment şi pentru industria chimică.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Faur,
utilaj,
fabrică de zahăr,
Franţa
/actualitate/faur-livreaza-un-utilaj-de-80-de-tone-pentru-o-fabrica-de-zahar-din-franta-10698978
10698978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.