Fanii Star Wars vor avea de urmărit un nou serial pe Disney+

Postat la 11 iulie 2023 22 afişări

Fanii Star Wars vor avea de urmărit un nou serial pe Disney+

Walt Disney a anunţat un nou serial din seria „Star Wars”. Rosario Dawson va juca rolul personajului Ahsoka Tano. Serialul va fi lansat pe 23 august, pe Disney+.

O veste bună îi determină pe fanii francizei Star Wars să-şi regândească concediile. Walt Disney a anunţat un nou serial original – Ahsoka, care va fi difuzat pe 23 august, pe Disney+.

,,E ca o campanie majoră care se desfăşoară online pentru a încerca să mă facă să joc într-un Star Wars, să o joc pe Ahsoka Tano”, a declarat Rosario Dawson cu entuziasm.Ahsoka este un personaj pe care Dave Filoni l-a creat şi care a lucrat cu George Lucas la Războiul Clonelor.

,,Spunem povestea unui personaj care a fost antrenat de cel mai mare Jedi din toate timpurile, Anakin Skywalker”, a declarat creatorul personajului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
disney,
fani,
serial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.