Falimentul primei afaceri i-a adus unui bărbat ideea unui produs de 47 de milioane de dolari

Postat la 16 septembrie 2015 415 afişări

Falimentul primei afaceri i-a adus unui bărbat ideea unui produs de 47 de milioane de dolari

Mike Muhney este co-fondatorul şi CEO-ul VIPOrbit Software, iar produsul lor cel mai important este Vipor CRM o aplicaţie pentru Iphone şi Mac cu ajutorul căreia utilizatorul poate să-şi organizeze contactele şi întâlnirile din calendar.

Dar înainte de a conduce o companie de succes, primul start-up al lui Muhney a fost un eşec. În 1986 Mike Muhney a fondat un business în domeniul tehnologiei care, într-un final, a falimentat.

Mai avea doar 15.000 de dolari dintr-o investiţie anterioară de 100.000 de dolari şi trebuia să găsească o soluţie sau să închidă porţile afaceri. Ideea salvatoare a venit sub forma lui ACT! Contact Management Software, produs care a fost vândut, ulterior, pentru 47 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
start-up,
esec,
succes,
bani
/actualitate/falimentul-primei-afaceri-i-a-adus-unui-barbat-ideea-unui-produs-de-47-de-milioane-de-dolari-14714979
14714979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.