Falcă spune că intră în competiţia internă din PDL pentru a promova unificarea dreptei

Postat la 11 octombrie 2013 30 afişări

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă a confirmat, vineri după-amiază, intrarea în competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României, spunând că are mai multe motive, între care promovarea ideii de unificare a dreptei, dar şi să aducă "un plus de tonus" partidului.

Falcă spune că intră în competiţia internă din PDL pentru a promova unificarea dreptei

 Primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PDL), arată, într-un comunicat transmis MEDIAFAX că a decis să participe la competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la şefia statului.

Falcă spune că în acest mod doreşte să promoveze proiectul unificării dreptei româneşti şi să iniţieze o dezbatere pe acest subiect.

"Am decis să particip la competiţia internă pentru că sunt un om cu profunde convingeri de dreapta şi sunt interesat să propunem proiecte care să producă dezbatere în jurul marilor teme de actualitate: proiectul unificării forţelor de dreapta, care va produce de fapt candidatul la prezidenţiale; poziţionarea şi clarificarea doctrinară a Dreptei româneşti şi un nou proiect pentru România, în perspectiva anului 2020", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/falca-spune-ca-intra-in-competitia-interna-din-pdl-pentru-a-promova-unificarea-dreptei-11497422
11497422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.