Facebook depăşeşte aşteptările analiştilor după ce veniturile au crescut cu 11% în plină pandemie. Numărul de utilizatori lunari activi a ajuns în ultimele luni la 2,6 miliarde

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 31 iulie 2020 50 afişări

Facebook depăşeşte aşteptările analiştilor după ce veniturile au crescut cu 11% în plină pandemie. Numărul de utilizatori lunari activi a ajuns în ultimele luni la 2,6 miliarde

Acţiunile din cadrul Facebook au crescut cu 7% după ce reţeaua de socializare a anunţat o creştere de 11% a veniturilor din al doilea trimestru. Creşterea, deşi este cea mai mică înregistrată vreodată de compania lui Mark Zuckerberg, este cu mult peste estimările iniţiale ale analiştilor de 3%, potrivit Reuters.

Încasările din publicitate au crescut în ultimele săptămâni cu 10% până la 18,3 miliarde de dolari pe măsură ce oamenii aflaţi în izolare au petrecut mai mult timp în mediul online. Utilizatorii lunari activi au crescut până la 2,7 miliarde, peste estimările de 2,6 miliarde.

Acţiunile gigantul din Silicon Valley au crescut cu 8% în plină pandemie, în timp ce veniturile din alte operaţiuni au ajuns la 366 de milioane de dolari, cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Luând în calcul familia de aplicaţii deţinute de Facebook, printre care se numără Instagram, Messenger şi WhatsApp, numărul de utilizatori lunari a ajuns la 3,14 miliarde în T2 faţă de 2,99 miliarde în primele trei luni ale anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
crestere,
miliarde,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.