Facebook atrage mai multi tineri in prime-time decat cele mai importante televiziuni

Postat la 01 august 2013 58 afişări

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, atrage mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani, in timpul orelor din prime-time, decat oricare dintre cele mai importante patru retele de televiziune, potrivit unui studiu realizat de compania Nielsen, citat de bloomberg.com.

Facebook atrage mai multi tineri in prime-time decat cele mai importante televiziuni

 Conform studiului, jumatate dintre tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani, care detin atat televizoare, cat si computere, acceseaza reteaua de socializare Facebook intre orele 20.00 si 23.00, in timpul saptamanii, potrivit Nielsen.

In schimb, cele patru televiziuni incluse in acest studiu atrag intre 37 si 43% din aceste persoane tinere. Nielsen a refuzat sa precizeze care sunt retelele de televiziune pe care le-a inclus in acest studiu, care a fost comandat companiei Nielsen de Facebook.

Acesta este primul studiu important care compara "audienta" Facebook cu cea a televiziunilor, furnizandu-le advertiserilor informatii cu privire la utilizatorii celor doua tipuri de platforme.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-atrage-mai-multi-tineri-in-prime-time-decat-cele-mai-importante-televiziuni-11190120
11190120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.