Facebook anunţă lansarea spaţiului virtual Horizon, disponibil din 2020

Postat la 26 septembrie 2019 94 afişări

Facebook a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe din San Jose, lansarea Horizon, un spaţiu social virtual accesibil prin intermediul căştilor de realitate virtuală Oculus, spaţiu în care utilizatorii îşi pot forma avataruri care se întâlnesc şi îşi dezvoltă propriile spaţii de interacţiune.

Facebook anunţă lansarea spaţiului virtual Horizon, disponibil din 2020

Horizon va fi accesibil din 2020.

Facebook a cumpărat Oculus în 2014, cu o investiţie de două miliarde de dolari, dar încercările de a construi reţele sociale VR de succes au eşuat, iar Facebook Spaces şi Oculus Rooms se vor închide în 25 octombrie.

În cadrul noului spaţiu virtual Horizon, utilizatorii vor putea alege cum vor arăta avatarurile (culoarea pielii, părul), iar acestea vor avea înfăţişarea unor personaje de desene animate, cu cap, corp şi braţe. Avatarurile pot reproduce mişcările utilizatorilor şi aceştia pot interacţiona în diverse lumi virtuale create de ei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
virtual,
spatiu,
facebook,
anunt,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.