Facebook adaugă noi opţiuni pe platforma sa şi pe Instagram

Postat la 01 august 2018 89 afişări

Facebook va lansa un tablou de bord, un memento zilnic şi un nou mod de a limita notificările atât pentru Facebook, cât şi Instagram, se anunţă într-un comunicat de presă al companiei, transmis miercuri.

Facebook adaugă noi opţiuni pe platforma sa şi pe Instagram

„Noile opţiuni, ce vor fi disponibile în curând, au fost concepute pentru a-i ajuta pe utilizatori să gestioneze timpul pe care îl alocă acestor două platforme şi să încurajeze conversaţiile între părinţi şi adolescenţi cu privire la obiceiurile online potrivite pentru aceştia”, se menţionează în comunicat.

 

Accesarea noilor instrumente poate fi făcută de pe pagina de setări a fiecarei aplicaţii. În cazul Instagram, trebuie selectată „Your Activity”, iar pe Facebook - opţiunea „Your Time on Facebook”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.