Facebook a atins pragul de un milion de utilizatori activi care publică reclame

Autor: Ştefan Stan Postat la 19 iunie 2013 63 afişări

Facebook a anunţat că a atins pragul de 1 milion de de utilizatori activi care investesc în reclame pe platforma de socializare, scrie Busienss Insider.

Facebook a atins pragul de un milion de utilizatori activi care publică reclame

Carolyn Everson, vicepreşedintele de marketing al Facebook, a anunţat la festivalul de reclame Cannes Lions că dacă brand-urile nu ar exista, Facebook nu ar exista.

O mare parte din cifra de un milion de advertiseri este atribuită micilor afaceri care îşi fac pagini pe Facebook. Sunt peste 16 milioane de pagini de Facebook ale micilor firme.

Conform Facebook, sunt peste două miliarde de conexiuni între afacerile locale şi oameni. În fiecare săptămână, 645 de milioane de oameni văd şi 13 milioane de oameni comentează pe paginile firmelor.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
reclamatie,
utilizatori,
publicare
/actualitate/facebook-a-atins-pragul-de-un-milion-de-utilizatori-activi-care-publica-reclame-10987298
10987298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.