Facebook a ajuns la un miliard de utilizatori

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 octombrie 2012 18 afişări

Reţeaua de socializare Facebook a atins oficial pragul de un miliard de utilizatori activi lunar, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondator al companiei şi director general, într-o postare pe blogul Facebook.

La sfârşitul lunii iunie, Facebook avea 955 de milioane de utilizatori activi lunar. "În această dimineaţă sunt peste un miliard de oameni care folosesc în fiecare lună Facebook. Dacă citiţi această postare: mulţumesc pentru onoarea de a vă servi acordată mie şi micii mele echipe. Este extraordinar să ajuţi un miliard de oameni să intre în contact", a scris Zuckerberg.

Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori. Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-a-ajuns-la-un-miliard-de-utilizatori-10170658
10170658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.