FABULOS. Ce salariu astronomic are bugetarul Sorin Grindeanu, el este preşedintele ANCOM

Postat la 13 martie 2021 1747 afişări

FABULOS. Ce salariu astronomic are bugetarul Sorin Grindeanu, el este preşedintele ANCOM

Potrivit unui text postat pe Facebook de către deputatul PNL Alexandru Kocsis, marţea viitoare revine la vot bugetul ANCOM. Parlamentarul afirmă că bugetul a fost şi  în această săptămână pe ordinea de zi, dar lipseau foarte multe note de fundamentare pentru creşterile de buget solicitate.

Alexandru Kocsis spune că Sorin Grindeanu câştigă 528.221 de lei anual, din poziţia de preşedinte al ANCOM

Potrivit textului publicat de Alexandru Kocsis pe Facebook, bugetul, care urmează să fie votat marţi, a fost şi  în această săptămână pe ordinea de zi, dar lipseau foarte multe note de fundamentare pentru creşterile de buget solicitate.

Parlamentarul dezvăluie că Sorin Grindeanu, preşedinte ANCOM, câştigă 528.221 de lei anual, echivalentul a 44.000 de lei net pe lună.

„Marţea viitoare revine la vot bugetul ANCOM. L-am avut şi săptămâna aceasta pe ordinea de zi, dar după ce am analizat ȋn detaliu fiecare capitol bugetar şi din cauză că lipseau foarte multe note de fundamentare pentru creşterile de buget solicitate, am decis ȋmpreună cu colegii mei din Comisia de Tehnologia Informaţiei să amânăm votul pentru o săptămână.

Ceea ce am primit era un buget care arată că cei care l-au construit sunt total deconectaţi de realităţile socio-economice din România, astăzi.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancom,
presedinte,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.