Fabulos ce salariu are un ospătar român în Spania. Cât ia la program de 8 ore pe zi

Postat la 07 martie 2023 1239 afişări

Fabulos ce salariu are un ospătar român în Spania. Cât ia la program de 8 ore pe zi

Sectorul HoReCa a fost grav afectat de pandemia de coronavirus şi efecte se resimt şi astăzi. De multe ori, angajaţii au parte de angajări sezoniere, pe salarii de subzistenţă şi preferă să plece peste hotare.

De exemplu, în Spania, un ospătar român poate obţine un salariu de până la 1.800 de euro pe lună. Cerinţele sunt: experienţă minimă în domeniu, abilităţi de lucru în echipă, persoană dinamică, disponibilă din aprilie până în octombrie, responsabilitate, seriozitate.

Condiţiile de lucru sunt: 8h/zi, contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, cazare asigurată pe timpul contractului şi o masă pe zi.

Responsabilităţile sunt stabilite confirm fişei postului.

În Germania, un bucătar/ajutor de bucătar/ospătar, angajat la un hotel, poate câştiga 1.600 de euro pe lună. Este vorba de un hotel de 4 stele din Germania, care oferă peste 20 de locuri de muncă (cameriste/camerişti/ospătari/ajutori de bucătari).

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program,
roman,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.