Fabrici digitale

Postat la 30 ianuarie 2007 13 afişări

Grupul industrial Siemens va plati 3,5 miliarde de dolari (2,7 miliarde de euro) pentru producatorul american de software UGS din Texas.

Grupul industrial Siemens va plati 3,5 miliarde de dolari (2,7 miliarde de euro) pentru producatorul american de software UGS din Texas.

 

Miscarea pare sa indice o schimbare de strategie pentru Siemens, care a anuntat deja regruparea activitatilor de IT intr-o noua divizie, iar acum, gratie produselor de soft industrial oferite de UGS, intentioneaza sa devina "primul furnizor industrial din lume capabil sa ofere sisteme de productie informatizate pentru tot ciclul de productie, de la planseta pana la poarta fabricii". In ultimii doi ani, Siemens a iesit treptat de pe piata de telecomunicatii, vanzand operatiunile de productie a telefoanelor mobile catre BenQ si transferand productia de echipamente pentru retele de telecomunicatii intr-o societate mixta creata cu Nokia. UGS, cu peste 46.000 de clienti in 62 de tari, a avut in 2005 vanzari de aproape 1,2 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/fabrici-digitale-2512236
2512236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.