Explozii la Bogota şi Cartagena, unde va avea loc summitul Americilor, după sosirea lui Obama

Postat la 14 aprilie 2012 14 afişări

Mai multe bombe de slabă intensitate au explodat vineri seară fără a provoca răniţi în apropierea ambasadei americane de la Bogota şi în Cartagena, la scurt timp după sosirea preşedintelui Barack Obama în acest oraş unde se va desfăşura în acest weekend summitul Americilor.

Două bombe de slabă intensitate au explodat în apropierea clădirii diplomatice americane dintr-un bulevard al capitalei "însă nu există nici morţi, nici răniţi, nici pagube", a declarat o sursă din poliţie. Poliţiştii au fost imediat mobilizaţi în districtul unde se află şi sediul Parchetului General şi cel al Guvernului regiunii Bogota. Aceste explozii au avut loc la câteva ore după aterizarea avionului lui Obama în localitatea Cartagena, la 1.000 de kilometri în nordul capitalei, unde acesta trebuie să participe la un summit regional care reuneşte şefii de stat ai continentului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
bogota,
cartagena,
summit,
explozii
/actualitate/explozii-la-bogota-si-cartagena-unde-va-avea-loc-summitul-americilor-dupa-sosirea-lui-obama-9523962
9523962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.