Explozie urmată de incendiu la o brutărie din Paşcani. Un bloc a fost evacuat

Autor: Laura Buciu Postat la 28 august 2023 78 afişări

Autorităţile din Paşcani, judeţul Iaşi, sunt în alertă, luni dimineaţa, după o explozie urmată de incendiu la o brutărie / pizzerie din Paşcani, unde, în interior se aflau două butelii de GPL cu capacitate de 60-70 de litri fiecare. Un bloc din apropiere a fost evacuat.

Explozie urmată de incendiu la o brutărie din Paşcani. Un bloc a fost evacuat

Potrivit ISU Iaşi, explozia a fost urmată de incendiu la brutaria/pizzeria Karin din Paşcani.

„În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul intervenţiei, în interior se află doar proprietarul care este conştient, cu arsuri la o mână şi la nivelul feţei”, transmite ISU Iaşi.

Au intervenit 4 autospeciale de intervenţie şi stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru răcirea buteliilor.

În apropiere se află un bloc de locuinţe (la 6-7 metri distanţă), iar pompierii au acţionat pentru evacuarea locatarilor din bloc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
incendiu,
brutărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.