EXPLOZIE puternică într-un bloc din Reşiţa: O persoană a murit şi trei au fost rănite. Zeci de persoane, evacuate

Postat la 01 octombrie 2013 37 afişări

O explozie puternică s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc cu zece etaje din Reşiţa. O femeie a fost găsită moartă, sub dărâmături. Alte persoane au fost rănite, iar în urma deflagraţiei locatarii au fost evacuaţi, în condiţiile în care au fost grav avariate parterul şi primele două etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui.

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Reşiţa: O persoană a murit şi trei au fost rănite. Zeci de persoane, evacuate

 UPDATE: O femeie a fost găsită moartă, dub dărâmături

O femeie a fost găsită moartă, sub dărâmături, marţi dimineaţă, pe trotuarul din faţa blocului din Reşiţa în care a avut loc o explozie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat că femeia a fost găsită în faţa blocului, pe trotuar, sub dărâmături.

Pompierii îndepărtează molozul căzut de pe bloc în urma exploziei, pentru a scoate trupul femeii, deocamdată nefiind cunoscută identitatea acesteia, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/explozie-puternica-intr-un-bloc-din-resita-o-persoana-a-murit-si-trei-au-fost-ranite-zeci-de-persoane-evacuate-11429876
11429876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.