EXPLICAŢII noi şi o surpriză în scandalul acuzaţiilor. Ilan Laufer îşi PUBLICĂ certificatul de naştere

Postat la 23 noiembrie 2018 71 afişări

Ilan Laufer vine cu noi explicaţii despre acuzaţiile de antisemitism pe care le-a făcut la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta a scris, joi pe Facebook, că a avut "o reacţie la cald, bazată pe o puternică încărcătură emoţională" şi că nu şi-a dorit să amestece trăirile personale în viaţa politică.

EXPLICAŢII noi şi o surpriză în scandalul acuzaţiilor. Ilan Laufer îşi PUBLICĂ certificatul de naştere

Social-democratul a ataşat postării sale certificatul său de naştere pentru a dovedi că a fost născut în România.

"Având în vedere acuzaţiile eronate referitoare la faptul că nu am fost născut în România, ţin să precizez următoarele: sunt născut în Romania, sunt român şi simt româneşte. Fac parte dintr-o etnie cu o profundă conştientizare şi încărcătură istorică, evreii fiind un popor care a fost sensibilizat de-a lungul timpului din cauza suferinţelor îndurate. Înţeleg şi respect regulile statutare ale organizaţiilor evreieşti şi îmi aleg astăzi cuvintele cu prudenţă", a afirmat Ilan Laufer.

 

Acesta mai susţine că are dreptul să fie subiectiv, atunci când simte că este discriminat.

 

"Totodată, din cauza nejustificării refuzului - conform Constituţiei, a domnului Presedinte, de a fi parte din Guvernul Romaniei, am avut o reacţie la cald, bazată pe o puternică încărcătură emoţională. Nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să amestec trăirile personale în viaţa politică. Consider că, la nivel personal, am dreptul să fiu subiectiv, atunci când mă simt discriminat. Rămân implicat în proiectele menite să încurajeze dezvoltarea antreprenorilor şi a companiilor cu capital românesc, inclusiv internaţionalizarea acestora, atât în Europa, cât şi în Statele Unite ale Americii", a conchis Laufer pe reţeaua de socializare.

 

Vezi aici certificatul de nasterea al lui Ilan Laufer

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
nastere,
explicatii,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.