Expertiza tehnică în cazul accidentului lui Şerban Huidu: Realizatorul TV rula cu 87 km/h, iar limita era de 50 km/h

Postat la 24 martie 2012 9 afişări

Maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h, şi a intrat total pe contrasens, consemnează expertiza tehnică privind accidentul din octombrie 2011, de la Timişul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.

"Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului", informează Pro Tv, citând expertiza tehnică ale cărei rezultate au fost transmise vineri. Conform sursei citate, expertiza stabileşte că accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea maşina condusă de Şerban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, în timp ce şoferul celeilalte maşini implicate în accident, un Logan, nu a avut nicio vină, circula corect şi n-a taiat curba. Maşina vedetei TV i-a apărut brusc în faţă. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la oră.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
dn1,
rutier,
expertiza
/actualitate/expertiza-tehnica-in-cazul-accidentului-lui-serban-huidu-realizatorul-tv-rula-cu-87-km-h-iar-limita-era-de-50-km-h-9431740
9431740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.