Expertii grupului de lucru Schengen discuta raportul final privind Romania si Bulgaria

Postat la 14 ianuarie 2011 36 afişări

Expertii grupului de lucru Schengen (Sch-Eval) discuta raportul final in care sunt incluse concluzii in urma vizitelor de evaluare facute in Romania si Bulgaria, referitoare la stadiul pregatirii celor doua tari in procesul de aderare la Spatiul Schengen.

In sedinta de vineri, expertii europeni vor discuta rezultatele ultimei vizite de evaluare facute in Romania in decembrie, privind implementarea SIS/SIRENE, tragand astfel o linie privind progresele si gradul de pregatire al tarii noastre. Aceleasi teme vor fi dezbatute si in ceea ce priveste Bulgaria. Discutia de la Bruxelles va avea loc in jurul pranzului, aceasta fiind urmata de o reuniune finala in 28 ianuarie, cand se vor adopta rapoartele privind Romania si Bulgaria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
externe,
aderare,
Schengen,
raport,
discutii,
experti
/actualitate/expertii-grupului-de-lucru-schengen-discuta-raportul-final-privind-romania-si-bulgaria-7889348
7889348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.