Exclusivism de criza: decapotabile sub 5.000 de euro

Postat la 18 iulie 2011 33 afişări

Peste 100 de cabriolete mai ieftine se regasesc in prezent la vanzare pe piata locala de second-hand, potrivit unei analize ZF.

Cele mai ieftine in stare buna pornesc de la 3.000 de euro, dar au chiar si 15 ani vechime. Partea buna este ca multe dintre acestea sunt importate din Europa de Vest, unde in general au fost mentinute in stare buna de functionare. Printre cele "exclusiviste" se numara de la modele BMW Z3 la Opel Astra sau Mazda MX-5.

Indiferent de varsta, acestea asigura "exclusivismul" necesar unui drum la mare, sau de ce nu, prin oras sau la munte. Singurul minus al acestora il reprezinta insa sistemul de prindere al soft-topului, care trebuie bine verificat, mai ales daca cel care o cumpara nu dispune de un garaj.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Exclusivism,
Criza,
masini,
decapotabile
/actualitate/exclusivism-de-criza-decapotabile-sub-5-000-de-euro-8504102
8504102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.