Gică Popescu a dat faliment. Şcoala de fotbal a fostului internaţional a fost lichidată de tribunal

Postat la 05 decembrie 2014 388 afişări

Şcoala de fotbal „Gică Popescu“ a tras oficial obloanele după ce tribunalul a pronunţat falimentul acesteia. Tribunalul Dolj, Secţia a II-a Civilă, a încuviinţat în octombrie cererea de intrare în faliment a firmei care îi aparţinea fostului internaţional. Înfiinţată în 2000, înainte ca fostul căpitan al tricolorilor să-şi fi atârnat ghetele în cui, gruparea a produs o vreme jucători care au evoluat chiar în Liga 1, fără a rupe însă gura târgului.

Gică Popescu a dat faliment. Şcoala de fotbal a fostului internaţional a fost lichidată de tribunal

Treptat, însă, pe măsură ce criza financiară a lovit România şi, mai ales, afacerile din imobiliare ale fostului fotbalist, Şcoala de fotbal „Gică Popescu“ s-a afundat în probleme financiare. Anul trecut, în iulie, gruparea patronată de Popescu a intrat în insolvenţă, cerând protecţia tribunalului în faţa creditorilor. Societatea „Baciului“ acumulase datorii de 900.000 de lei, cea mai mare parte provenind din taxe şi impozite neachitate la bugetul de stat.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gica-popescu-a-dat-faliment-scoala-de-fotbal-a-fostului-international-a-fost-lichidata-de-tribunal-13704246
13704246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.