EXCLUSIV: Administraţia Naţională a Penitenciarelor are datorii de peste trei milioane de euro

Postat la 22 iulie 2013 27 afişări

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a acumulat datorii de peste trei milioane de euro, dintre care mai bine de un milion de euro reprezintă datorii către furnizorii de energie electrică, gaze, apă, societăţile de cablu şi cele de salubritate.

EXCLUSIV: Administraţia Naţională a Penitenciarelor are datorii de peste trei milioane de euro

 Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au arătat, într-un răspuns transmis la solicitarea agenţiei MEDIAFAX, că ANP înregistra, la începutul lunii iunie, datorii totale în valoare de 14.800.000 de lei, adică aproximativ trei milioane de euro, în special către furnizori de alimente şi medicamente, benzinării şi furnizori de utilităţi.

"Suma reprezintă datoriile curente ale sistemului penitenciar, datorii ce au fost achitate parţial în cursul lunii iunie din alocaţii de la bugetul de stat şi din venituri proprii", au precizat oficialii ANP.

Din suma datorată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, peste cinci milioane de lei sunt datorii la furnizori de utilităţi, printre care E.ON, Electrica, GDF Suez, Aquaserv, ENEL, dar şi la firmele de salubrizare Rosal şi Supercom.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/exclusiv-administratia-nationala-a-penitenciarelor-are-datorii-de-peste-trei-milioane-de-euro-11138931
11138931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.