Evenimentele care contează

Autor: Roxana Petrescu Postat la 27 septembrie 2021 37 afişări

Evenimentele care contează

Cu deschiderea unei noi fabrici Prada în România şi cu preşedintele invitându-ne la golf, avem impresia că totul merge de minune. Numai că oamenii care lucrează la genţile Prada de 2.500 euro au salarii de 250 de euro, iar singurul golf pe care mulţi dintre noi şi-l pot permite este celebrul model de la VW.

În rest, rămâne cum am stabilit. Energia se scumpeşte, gazul se dublează, mâncarea se scumpeşte. Dar la ora tipăririi acestei reviste, problema cea mai „gravă” a României îşi va fi găsit soluţia: alegerile din PNL, care au blocat o ţară întreagă, se vor fi terminat.

Între timp, încercaţi să nu faceţi vreo daună, din neatenţia provocată de diferitele bucurii ale traiului în România, pentru că desigur aţi aflat de falimentul City, liderul pieţei asigurărilor. Ce nu ştiaţi este că venitul lui Nicu Marcu, preşedintele ASF, entitatea de stat (devine amuzant cum statul efectiv înseamnă stat în România) care veghează asupra pieţei asigurărilor, este de peste 13.000 de euro pe lună. Cum şi din ce bani?

Păi de ce credeţi totuşi că unii joacă golf iar alţii, mulţi, vânează oferte de Golf second-hand pe OLX?

Roxana Petrescu, guest editor

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.