Evaluarea Naţională la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, amânată

Autor: Laura Buciu Postat la 29 mai 2023 49 afişări

Evaluarea Naţională la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, amânată

A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial noul ordin de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a în anul şcolar 2022 - 2023.

Ministerul Educaţiei anunţă că a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a în anul şcolar 2022 - 2023.

Astfel, Evaluarea naţională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 12 iunie - Limbă şi comunicare, respectiv 13 iunie - Matematică şi ştiinţe ale naturii.

Datele sunt modificate comparativ cu cele anunţate săptămâna trecută, când Ministerul a transmis că Evaluarea Naţională s-ar fi desfăşurat pentru clasa a VI-a în zilele de 30 mai - Limbă şi comunicare, respectiv 31 mai - Matematică şi ştiinţe ale naturii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
evaluare,
amânare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.