EUROVISION 2012: Atacuri teroriste ce urmau să aibă loc în timpul concursului, dejucate. 40 de persoane au fost arestate

Postat la 30 mai 2012 47 afişări

Autorităţile din Azerbaidjan au anunţat, miercuri, că au dejucat o serie de atacuri teroriste ce urmau să aibă loc în timpul ediţiei din acest an a concursului Eurovision, organizat la Baku, şi au arestat 40 de persoane, potrivit ministerului pentru Siguranţa naţională.

"Obiectivul principal al grupului terorist era de a comite atentate la Baku în timpul Eurovisionului", a anunţat ministerul azer într-un comunicat. "40 de membri ai acestui grup au fost arestaţi", afirmă aceeaşi sursă.

"Grupul urmărea să organizeze un atentat în sala de concerte unde a avut loc concursul, dar şi alte patru atentate contra preşedintelui Ilham Aliev, posturi de poliţie, hoteluri în care erau cazaţi străini şi contra unor lăcaşuri de cult", a precizat ministerul azer.

Mai mulţi membri ai acelei grupări "aveau bilete pentru Eurovision, cu scopul de a comite acte teroriste în Crystal Hall din Baku", sala în care s-a desfăşurat concursul, au adăugat oficialităţile azere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Atac,
terorist,
concurs,
Eurovision
/actualitate/eurovision-2012-atacuri-teroriste-ce-urmau-sa-aiba-loc-in-timpul-concursului-dejucate-40-de-persoane-au-fost-arestate-9687330
9687330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.